
Komotel grill party 2025.
Na našem ovogodišnjem Komotel grill partyiju našim dragim gostima prezentirali smo jela koja se mogu pripremiti u Big Green Eggu. Komotel grill party održan je u prekrasnom ambijentu Vukomeričkih Gorica nedaleko Velike Gorice. Krenuli smo sa pizzama u kojem su sudjelovali naši najmlađi kuhari. Naša Ivana ( Big Green Egg Mama) sve je pripremila za tradicionalnu peku: teleća rebra ( noć prije priprema na 85C) s krumpirom, nevjerojatna mekoća mesa i sve je brzo je nestalo ! Nakon toga na redu su došli klasici roštilji : ćevapi by Gastro Tražilica, gurmanska pljeskavica i marinirana otkoštena piletina. Vrhunac grill party je započeo sa najšim majstorom steakova Kristijanom – T bony i Tomahawk dy agge , pravi izazov. Radili su termometri i noževi! Nevjerojatna sočnost steakova postignuta je medium pečenjem. Prekrasan kadar razrezanih steakova na drvenoj dasci od divljeg slavonskog oraha. Ko to može platiti! Kada su svi već pomislili da smo gotovi red je pripremanje cijelog janjeta u kamadu roštilja. Dok je majstor Krešo osluškivao naše goste sa komentarima ” Pa neće valjda cijelo janje u kamado?!”, situacija je već bila riješena. Janje je već u roštilju i spremno za trosatno pečenje na 160C. Svako malo otvarali smo kamado kako bi se slikalo čudo u roštilju! Slike su dijelile i komentirale! Hvala dragim gostima na dolasku i prekrasnoj atmosferi!
