Tehnička podrška i servis

1 - Koju kolekciju odabrati?

Kada ste odlučili koju vrstu vanjske kuhinje želite, vrijeme je da odaberete distributera. Za samostojeće vanjske kuhinje nudimo rješenja po različitim cijenama od Vanjskih kuhinja, švedskog Skeldervika i američkog Bulla. Ako ste više zainteresirani za ugradbenu vanjsku kuhinju, također ćete pronaći vrhunska rješenja iz serije Built-in. U našem asortimanu pronaći ćete samo vanjske kuhinje od specijaliziranih i iskusnih distributera koji jamče kvalitetne vanjske kuhinje od izdržljivog materijala. Više informacija o našim različitim robnim markama možete pronaći na našoj stranici robnih marki.

2 - Koji materijal odabrati?

Koji ćete materijal odabrati ovisi o vama, no važno je da proizvodi koje postavljate u vanjsku kuhinju budu izrađeni od izdržljivih materijala. Iz tog razloga većina naših proizvoda izrađena je od 304 SS čelika. SS čelik kvalitete 304 odobren je za kontakt s hranom i najbolji je materijal za vanjske kuhinje. Otporan je na koroziju u slatkoj vodi i može izdržati temperature do 925 stupnjeva. Budući da nije magnetski, ne privlači prljavštinu i čestice i stoga ga je lako održavati čistim. To ga čini idealnim za upotrebu u kuhinjama i okruženjima gdje su higijenski zahtjevi visoki. Više o različitim vrstama čelika možete pročitati u našem vodiču za čelik.

3 - Gdje bih trebao postaviti svoju vanjsku kuhinju?

Gdje želite smjestiti svoju vanjsku kuhinju ovisi o vama, no možda bi bilo dobro postaviti vanjsku kuhinju u spoj ili blizu kuće. Postavljanje vanjske kuhinje u blizini kuće olakšava pristup struji i vodi. Više informacija o tome o čemu trebate razmišljati prije izgradnje vanjske kuhinje i gdje je najbolje mjesto za izgradnju možete pronaći u našem vodiču Izgradnja vanjske kuhinje.

3 - 7 važnih stavki pri kupnji vanjske kuhinje

Dakle, gdje početi? Kad počnete planirati svoju vanjsku kuhinju, moglo bi vam se činiti da postoji cijela džungla informacija i činjenica kroz koje morate proći. Stoga je dobra ideja imati vodiča koji će vam pomoći. Evo naših sedam najboljih savjeta o čemu biste trebali razmisliti prije nego što kupite vanjsku kuhinju:

1. Planiranje! Važno je pažljivo planirati, osobito ako gradite vanjsku kuhinju. Ključna pitanja koja si morate postaviti su kako ćete koristiti svoju vanjsku kuhinju, koje karakteristike želite da ima i gdje ćete je smjestiti. Savjete o tome gdje smjestiti svoju kuhinju potražite u našem vodiču “Izrada vanjske kuhinje”.

2. Odlučite koju vrstu vanjske kuhinje želite. Želite li sami napraviti temelje za kuhinju i potom ugraditi proizvode? Ili želite da vanjsku kuhinju spremnu za korištenje dostavimo na vaš dom? Saznajte više o raznim opcijama u odjeljku u nastavku.

3. Materijali! Odaberite vanjsku kuhinju od materijala koji će izdržati nepogode. Provjerite jesu li svi dijelovi vanjske kuhinje izrađeni od odgovarajućeg materijala. Neke od vanjskih kuhinja na tržištu imaju vijke i spojeve lošije kvalitete. Kao rezultat toga, ti dijelovi hrđaju.

4. Roštilj je srce vanjske kuhinje. Uzmite si vremena pri odabiru roštilja koji je baš za vas i vaše potrebe. Plinski roštilj, roštilj na drveni ugljen ili kamado? Ti odluči!

5. Radna ploča je važna ako želite moći pripremiti cijeli obrok na otvorenom. Odaberite vanjsku kuhinju koja odgovara vašim potrebama.

6. Planirate li imati struju i tekuću vodu? Ako svoju vanjsku kuhinju ne planirate postaviti uz kuću, obratite se kvalificiranom vodoinstalateru i električaru!

7. Potpuno pokrijte svoju vanjsku kuhinju kako biste je zaštitili od lošeg vremena, posebno zimi. Uložite u robusnu navlaku koja može izdržati sve vremenske uvjete. Ili odaberite samostojeću vanjsku kuhinju koju možete jednostavno odvesti u garažu prije nego što stigne zima.

Naša misija

Imamo vanjske kuhinje i ljetne kuhinje za sve prilike!

Pitanja?

Javiti ćemo vam se u što kraćem roku!